Laser ontharing

Permanent ontharen met behulp van laser wordt steeds populairder. Veel vrouwen willen graag op een veilige, snelle en comfortabele manier van hun ongewenste haar af zijn. Geen gedoe meer met waxen of scheren. Na een beperkt aantal behandelingen is het gewenste resultaat bereikt.

Wij werken uitsluitend met het geavanceerde lasersysteem. Deze is speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. De permanent gekoelde laserkop maakt de behandeling zeer comfortabel. Elk huidtype en elk lichaamsdeel kan hiermee succesvol worden behandeld. Na gemiddeld 6 behandelingen bent u voorgoed van uw ongewenste haren af.

Wij houden graag rekening met uw eventuele werktijden. Daarom kunt u ook een afspraak plannen in de avond of in het weekend. Bekijk hieronder alle mogelijke behandelingen.

Laserontharing is een veilige en unieke methode voor zowel vrouwen als mannen om definitief ongewenste haargroei te verwijderen. Diamond Beauty Clinic garandeert na het voltooien van de behandelcyclus dat de haarwortels definitief zijn verwijderd, waardoor geheel zonder risico de kans op haargroei permanent is gestopt.

Uw specialist in laser ontharing en gezichtsbehandeling.

Bel voor meer informatie of afspraak!
06 48 46 97 99
email ons

Willebroekstraat 62
1066 we Amsterdam
Nieuw Sloten

Diamond Beauty Clinic © 2024. All Rights Reserved