Behandelingen

Laser ontharing

Laserontharing is een veilige en unieke methode voor zowel vrouwen als mannen om definitief ongewenste haargroei te verwijderen. Diamond Beauty Clinic garandeert na het voltooien van de behandelcyclus dat de haarwortels definitief zijn verwijderd, waardoor geheel zonder risico de kans op haargroei permanent is gestopt.

Diamond Beauty Clinic is uitgerust met de Soprano, op het gebied van definitief ontharen de sterkste laser. 

Gezichtsbehandelingen

U kunt bij Diamonds Beauty Clinic terecht voor de beste huidbehandelingen, die zorgen voor een mooie en jonge huid met een geweldige uitstraling. Zo wordt u natuurlijke schoonheid het beste geaccentueerd.

Heerlijk ontspannen en gewoon uzelf eens lekker verwennen is af en toe precies wat u nodig heeft. Gewoon een lekkere rustgevende behandeling met essentiële oliën, gezonde producten en een relaxende massage van uw gezicht. Ook daarvoor staan we bij Diamond Beauty Clinic voor u klaar!

Massage

Voor een ultieme ontspanning boek je een massage bij Diamond Beauty Clinic. Alle massages worden aangepast naar jou voorkeuren en aandachtspunten. Een massage zorgt voor een goede doorbloeding, de afvalstoffen worden afgevoerd en je spieren ontspannen.

Effecten van een massage:

  • Dehydratie (versnelde vochtafvoer)
  • Stimuleren
  • Doorbloeding bevorderen
  • Toniseren ( spanning in de spier normaliseren)
  • Kalmeren en ontspannen

 

  • open wonden en huidinfecties.
  • koorts/griep

 

Oorkaars therapie

Oorkaarsen kunnen verlichting geven bij diverse klachten aan het hoofd, zoals verkoudheidsklachten, oorklachten en hoofdpijnen. Degene die ligt, hoort wat geknetter in zijn oor wat een rustgevend gevoel geeft. De warmte die vrijkomt bij het branden van de oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Bovendien vermindert het de druk in het hoofd bij onder andere hoofdpijn, verkoudheid en ontstekingen van de holtes. Eventueel vuil uit het oor wordt opgezogen en vind je later mogelijk terug in de oorkaars. Ook wordt het afweersysteem gestimuleerd.

Led mask

LED-therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen.

Een LED Therapie Masker bevat 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

Uw specialist in laser ontharing en gezichtsbehandeling.

Bel voor meer informatie of afspraak!
06 48 46 97 99
email ons

Willebroekstraat 62
1066 we Amsterdam
Nieuw Sloten

Diamond Beauty Clinic © 2024. All Rights Reserved